Satılık Güvercin Izmir - 1347 likes 1 talking about this. Lütfen Güvercin sağlığı için sahipleneceğiniz yerlerin yetki belgesini görmeyi ihmal etmeyiniz.


Izmir Satilik Guvercin Home Facebook

Cep 0538 895 79 72.

Satılık güvercin izmir. 15 Aralık 2015. Salihli çandır satılık satılık kuş arıyorum Temmuz 2010 1. Tagged Beyaz Güvercin Almak İstiyorum Beyaz Güvercin Satılık Satılık Beyaz Güvercin Satılık Güvercin.

WhatsApp 0538 895 79 72. İlan sahibine mesaj gönder. UYGUN FİYATLARDA HEMEN ARAYIN ISTEDIGINIZ OLCUDE YAPTIRMANIZ MUMKUNDUR.

Güvercin Alım Satım Paylaşım Serbesttir. Toplam 2 İlan Listelenmektedir. Satılık Dönek Güvercin İzmir Merhaba arkadaşlar.

Satılık Dönek Güvercin İzmir. Izmir de satılık güvercin İlan no 3432960 arkadaşlar izmir kemalpaşa ören köyünde satılık 60 a yakın güvercin bulunmaktadar hepsi uçan sağlıklı aktif kuşlardır arayın görüşelim çok acil satmak zorundayım toptan satışta olabilir seçmecede olabilir yani sorun yok. Aramayı Favorilere Kaydet Bu sayfa en son 27 Ekim 2021 132724 tarihinde güncellenmiştir.

Dumanlı Perçilli Yavru. Üyenin tüm ilanlarını görüntüle. Güvercin dışı Paylaşım Yapanlar sayfadan uzaklaştırılıcaktır.

Izmir bornova karşıyaka satılık taklacı güvercin. 40a yakın satılık dönek. IzmirBergamada sahibinden satılık güvercin 40 adet dönekgalaça15 adet mısıri satılıktırfiyat uygundur.

Bu ırklar şu şekilde sıralanabilir. 23 Ekim 2017. Aralarında dönenler var kuş fazlaligindan çıkarıyorum.

Aramayı Favorilere Kaydet Bu sayfa en son 27 Ekim 2021 062435 tarihinde güncellenmiştir. Wedding pigeon Satılık Süt Beyaz Güvercin Fiyatları Satılık beyaz güvercin March 10 2016. Devlet bahçeli salihli ziyareti izle 2 ağustos.

Yavru güvercin bakımı bakımı videosu. Kerkük Taklacısı Makaracı Güvercinler Bursa Mülakat Çakal İzmir Makaracısı Oryantal Makaracı Osmanlı Makaracısı Trakya Dalıcı Güvercinler Adana Baska Dönücü. Uzun yıllar takip ettiğim ve seceresi belli güvenilir dönek güvercinlerimin bazılarını satıyorum bu yılın ve geçen yılın yavruları genç sağlıklı kuşlardır.

İzmir için Güvercin fiyatları ve yeni bir ilan verin. İstanbulda Ücretsiz Kurulum ve Adrese Teslim Güvercin Kuş Kümesi Güvercin Kümesi İstanbul Güvercin Kümesi Satılık Güvercin Kümesi Kuş Kümesi Satılık. 1 dişi 1 erkek 1 kızma tek alımda 75 tl.

Efsane Yem İzmir - Yem - Suluk- Izgara- Yuvalık 0530 637 79 92 - 0534 608 59 85. Takım 150 tek 50 tl kuslarin hepsi aşılı sağlıklıdır. İletişim için 0535 602 50 81 nolu telefonu arayabilirsiniz.

İZMİR Güvercin Sevenler Derneği İzmir İzmir Turkey. İl İzmir şehrinde dişi erkek çift tek Güvercin ücretsiz ilanlar bulunmaktadır. Yavru Güvercin Sahiplendirme Güncel 2021.

Satılık Güvercin İlanları ve Fiyatları. İzmir Satılık Güvercin Cinsleri listesine yeni bir ilan eklendiğinde size anında haber vermemizi ister misiniz. Talepleriniz için ilan sahipleri ile iletişime geçin.

GÜVENCİN SEVENLERİN PAYLAŞIM PLATFORMU. Uzun yıllar takip ettiğim ve seceresi belli güvenilir dönek güvercinlerimin bazılarını satıyorum bu yılın ve geçen yılın yavruları genç sağlıklı kuşlardır. Güvercin hastalıkları güvercinde sivilce çıkması.

Sitemizde güvercin alım satımı ile ilgili bir çok ilan ve ayrıca güvercinlerle alakalı bir çok makale bulunmaktadır. İzmir Güvercin Pazarı - Turkish Pigeon Bazaar. Satılık Güvercin Cinsleri listesine yeni bir ilan eklendiğinde size anında haber vermemizi ister misiniz.

Diğer güvercin türlerine oranla oldukça uzun olan kanatları sayesinde uçuş süresi ve hızı oldukça fazladır. Yine oynak kuşlar arasında bu kanat büyüklüğü sayesinde ayrılır ve havada sergilediği performans ile saatlerce sıkılmadan onu izlemenizi sağlar. Içlerinde bir çoğu dönüş yapıyor bazıları bu yılın yavruları yeni uçmaya başladılar.

Yavru Taklacı Güvercin. 40a yakın satılık dönek güvercin var elimde 50 tl ile. Yavru Taklacı Güvercin.

İlan Ara Ücretsiz İlan Ekle. 3 Tepeli 200 tl. Toplu satılık güvercinler.

Denizlide satılık güvercinakbaş dolabcı azman. En güzel ve en iyi Saya Güvercin resimleri ve ilanları burada. Satılık Eşşek Arıyorum Altan Civelek 0 533 595 05 23.

Taklacı Erkek Kahverengi Beyaz. 2933 likes 5 talking about this. Izmir kemalpaşa satılık kuş.

Bugün yurdumuzda makaracı özelliği olan yerli ırklarımızdan 6 ayrı güvercin ırkı bulunmaktadır. Taklacı Erkek Duman - Beyaz. 5 İzmir Makaracısı Smyrna roller 6 Oryantal Makaracı Oriental roller Makaracı güvercinlerin tümü birer performans kuşudurlar.

Içlerinde bir çoğu dönüş yapıyor bazıları bu yılın yavruları yeni uçmaya başladılar.


Sebab Guvercin Taklaci Kurenk Miski Miski Guzel Kuslar Hayvanlar Evcil Hayvanlar


Usak Guvercinleri Usak Turkey The Province


Izmir Satilik Guvercin Home Facebook


Oriental Roller Pigeons Satilik Guvercinler Ilan Sitesi Kus


Satilik Bursa Guvercin Fiyatlari


Satilik Guvercin Izmir Satilik Mavi Bozali Erkek Facebook


Oriental Roller Pigeons Satilik Guvercinler Ilan Sitesi


Iskenderundan Satilik Filo Guvercinleri Kuslar Satildi Youtube Kus Youtube


Izmir Satilik Taklaci Guvercin Home Facebook


Izmir Satilik Guvercin Home Facebook


Izmir Satilik Taklaci Guvercin Home Facebook


Pin En Pigeons Life


Satilik Taklaci Guvercinler Guvercin Com Da 15566


Oriental Roller Pigeons Satilik Guvercinler Ilan Sitesi


Related Posts