Satılık Ispir Güvercinleri - Grekeli bilgi ve bizi takip etmek için burdan ulaşabilrsiniz. Murat HACIBALGİL 05303118459.


Daire Fiyatina Guvercin Bu Guvercinlere Harcadigimiz Emegin Fiyati Yok Youtube

İspir Ve eşi Yeni Güvercin.

Satılık ispir güvercinleri. Guvercinurfa 13 Ağustos 2019. Başlık yok Göğ Çakşırlı. Her turden ewcilhayvan bulunur.

Fitilli Meverdi Aynalı. Satılık jako 500 tl 2018 sahibinden satılık jako 500 tl 2018 satılık satılık jako 500 tl 2018 veya takas satılık jako 500 tl 2018. Murat HACIBALGİL 0530 311 84 59 başlık yok 27 Mart 2009 Cuma.

Hatay Güvercinleri. Fiyatları da ırkına boyuna yaşına göre ayarlanır. Hatay satlık güvercinleri ve tavuklari Kırıkhan.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Bu sayfa en son 20 Ekim 2021 232407 tarihinde güncellenmiştir. Satılık posta güvercini KUŞÇU YUSUF-TORBALIİZMİR 6.

Musa Arabacıdan satılık 4 adet ispir. Guvercinurfa 31 Mart 2015. Aramanızda 137 ilan bulundu.

Patikli Beyaz ADANA GÜVERCİNİ Çift. 20 Mart 2010 - 1839. Orijinal patikli Adana güvercinleri Çift.

Göz ve göz çevresi kırmızı olmalıdır. Yavrudan satılık erkek ispir geçen yazın yavrusu pazarlık yok. Erkek Kızgın Bahçelievler de Tek Erkek.

Satılık devekuşu yavrusu fiyatları fiyatları sahibinden satılık devekuşu yavrusu fiyatları satılık. Satlık göv alaca ges Gaziantep Deli Kadir. Toplam 7 sayfa içerisinde 1.

Birçok güvercin çeşitleri vardır. Satılık devekuşu yavrusu fiyatları ve Kuşlar ilanları arayın. Bu kategoriye satılık papağan muhabbet kuşu güvercin ilanı vermek için kuş ilanı ver sayfasını kullanabilirsiniz.

Guvercinurfa 12 Nisan 2015. Kafasın da gaga üstünden kafasının arkasına doğru düz bir çizgi olmalıdır. Bu sayfa en son 28 Ekim 2021 123852 tarihinde güncellenmiştir.

Manisa Salihli güvercinleriege bölgesi güvercinleri satılık kuşlar Çandır muabere bangoSoma güvercinleriakhisar güvercinleri salihli güvercinleriKırkağaç güvercinleriBandırma GüvercinleriUşak güvercinleribursa güvercinleriAntalya kemalpaşa güvercinleri satılık güvercinlerTurgutlu güvercin festivali festivalleri. Adana ağ Amberi Aydın Yerlisi aynalı azman bağdadi Baska Baştankara Benli Bıyıklı budapeşte yüksek uçucusu Burmalı Bursa Çakal çakmaklı Çiçi Çorum Taklacısı Çorum Çıplağı Dalıcı Güvercinler Dervişali Dolapçı Dönek Dönücü Güvercinler Filo Güvercinleri Filo Uçucuları Fırfırlı Gümüşkuyruk Güvercin Halebi Hollanda İran Yüksek Uçucusu İskenderun. Posta Güvercinleri 1.

En makbul olanı ise 9 a 9 olanıdır. Güvercin Fiyatları Güvercingiller Columbidae kuşların sınıfına ait bir kuş türleridir. Guvercinurfa 31 Mart 2015.

Bu kategoriye satılık papağan muhabbet kuşu güvercin ilanı vermek için kuş ilanı ver sayfasını kullanabilirsiniz. Baba gittiği için anne ve yavru satıyorum Tek Dişi. Yarseli barajı sazan avı.

Satılık güvercinlerimiz sizlerleYoutube kanalımızda siz değerli güvercin yetiştiricileri için faydalı olabileceğine inandığım videolarYavru Güvercin Besleme. Kaliteli bir platform için güncel fiyatları olan ve. Tek dişi montolu 90 tl- tek balina erkek 50 tl - tek tip erkek 20 tl - çift hunkari 60tl- çift ciki 120tl- tek volsky erkek 30 tl - duz yerliler 20 tl.

Guvercinurfa 12 Nisan 2015. İspir Güvercin Gönderen hatay_li zaman. Filo Güvercinleri Filo Uçucuları Fırfırlı Gümüşkuyruk Güvercin Halebi Hollanda İran Yüksek Uçucusu İskenderun ispir İsrail İstanbullu İzmir Makaracıs.

Ispir kara kahramanmaraş satlık muhabbet kuşları g. Satılık 54 adet Alaca Akkuyruk Filo Güvercinleri Cemal Karasu İzmir 0533 938 99 39. Güvercin ispir micri taklac.

Manisa Salihli güvercinleriege bölgesi güvercinleri satılık kuşlar Çandır muabere bangoSoma güvercinleriakhisar güvercinleri salihli güvercinleriKırkağaç güvercinleriBandırma GüvercinleriUşak güvercinleribursa güvercinleriAntalya kemalpaşa güvercinleri satılık güvercinlerTurgutlu güvercin festivali festivalleri. Kelepir muane sigorta ful bir erkek bir dişi ayrıcada kafes yuvalık ayna takıma hepsi içinde sadece 50 tl parasızlıktan degil. Hatay Satılık Güvercin Cinsleri listesine yeni bir ilan eklendiğinde size anında haber vermemizi ister misiniz.

Kanatlarında ki kanat sayısı 8 e 8 den başlayarak 11 e 11 kadar geçerlidir. Efsane cumaya özelantalya sultan papaganı yavrusu 12-08-2021 SULTAN PAPAGANI TOSUNCUGUMUZ 45 GÜNLÜK KONUŞTURMAYA AÇIK EGİTİMLİ FULL EVCİLDİRUÇARAK ELE OMUZA GELİR HİÇ BİRYERE GİTMEZ A KALİTE 1SINIF BI YAVRUDUR100 YERLİ EV ÜRETİMİDİR. Filo güvercinler sınıfındandır.

Öncelikle size güvercinler hakkında bilgi vermek istiyorum.


Turkiye Guvercin Dunyasi Home Facebook


Kuscu Posta Guvercinleri Yonlerini Nasil Buluyor Youtube


Alman Posta Guvercinleri Home Facebook


Performans Guvercinleri Ispir Guvercini Youtube


Iskenderun Posta Guvercinleri Alim Satim Posts Facebook


Satilik Filo Guvercinleri Cakmakli Posta Guvercinleri Iri Guvercin Turleri Buyuk Guvercin Tur Youtube


Guvercinleri De Halep I Terk Etti Haberler


Turkiye Guvercin Dunyasi Home Facebook


Satilik 6 Adet Iskenderun Posta Guvercinleri Alim Satim Facebook


Kara Gumus Kuyruk Baby Animals Funny Funny Animals Animals


Ispanyol Ispir Opal Posta Posta Ve Filo Guvercinleri Facebook


Gazipasa Satilik Guvercinler Home Facebook


Sirtikizil Abali Amberi Filo Guvercinleri Www Guvercintv Com Dailymotion Video


Sanliurfa Guvercinleri Home Facebook


Related Posts