Slayt Arka Plan Resmi Tarih - Mavi Çiçek Desenli Arkaplan Resmi 23092018 3338. Gri zeminde küçük kalplerle dolu arka plan.


Pc Hd Arkaplan Resimleri Nasihatler

Wndows 7de Masaüstü Arka Plan Slayt Gösterisi Oluşturma.

Slayt arka plan resmi tarih. Temaya özgü arka planlar için dağlar gibi bir anahtar sözcükle arama. öz bir hayatın farklı yönleri karşılayan basit PowerPoint geçmişe sahip ve cesur sunumlar yapın. Klasördeki tüm resimlerin dahil edilmesini istemiyorsanız.

Powerpoint Sunumlarınıza Arka Plan Resmi Eklemek - Powerpoint DersleriPowerpoint sunumlarınıza nasıl arka plan ekleyebileceğiniz ile ilgili kısa bir video ha. Resim Ekle nin altında resmi almak istediğiniz konumu seçin. Ekle sekmesinde Metin grubunda Tarih ve Saat i tıklatın.

Arka plan resmi eklemek istediğiniz slayda sağ tıklayın ve Arka Planı Biçimlendiri seçin. Menüden farklı kategorilerde arka planlara ulaşabilirsiniz. Dosyadan resim eklemek için Dosyayı seçin ve eklemek istediğiniz resmi.

Slayt resimleri arasına hangi resmi eklemek istiyorsanız o resmin üstünde bulunan onay kutusunu işaretleyinVarsayılan olarak bir klasördeki tüm resimler seçilir ve slayt gösterisinin bir parçası olur. Saydam arka plan olarak biçimlendirdiğiniz resmi bulun ve seçin Ekleyi Tamamı ve sonra da Uygulayı tıklatın. Beyaz Ahşap Arkaplan Wallpaper 23092018 5459.

Şık mürekkep slayt arka plan resmi. Slaytlarınızın arka planında soluk bir resmin kullanılması şirketinizin logosunun veya anlamlı resmin görüntülenmesi için iyi bir yöntemdir. Yukarıda gösterilen arka plan resimleri ve daha fazlası için Slaytlar için arka planlar adlı PowerPoint kullanın.

Arka planları ve tek tek slayt arka planları olan çok çeşitli şablonlara göz atmak için Arka planlar ifadesini aratır. FPPT üzerinde bir eğitim veya iş ile ilgili sunum için böyle. Şık Arka Plan Resmi.

Arka plan resmi eklemek istediğiniz slaytı tıklatınız. Özel talep arka planlar için. Resmi slayt boyunca tekrarlamak için Resmi doku olarak döşeyi kullanın.

Beyaz arka planlar sade arka planlar siyah arka planlar manzaralı arka planlar trend renklerde arka planlar gibi. Bu yüzden 1 dakika 10 dakika 30 dakika 1 saat 6 saat ve 1 gün arasından seçim yapın. Tasarım Arka Planı Biçimlendiri seçin.

PowerPoint 2007 PowerPoint dosyası için Arkaplan Resmi ayarla. Saydam görüntünüz asıl slayda arka plan olarak eklenir ve yeni arka plan sunuya eklediğiniz tüm yeni slaytlarda gösterilir. Arka plan resmini sununuzdaki tüm slaytlara uygulamak için.

Her slayt ve materyalin ayrıntılı açıklama sayfasında indirme bütonu mevcuttur. TıklayınTamamSlayt arka plana resim eklemek. 1879 Bu sanat tasarım PPT arka plan resminin şık tarzı mavi arka plan ile şablon nokta renk PPT kapak arka plan resmi yapmak için uygun tasarım yaklaşımı daire kutusu kombinasyonu olduğu.

Kahverengi klasik kağıt PPT arka plan resmi. 37 Resim 09. Bu çizgi film karakteri gündüz çocuk PPT arka plan resmi homePPT ş.

Tıklayın Tümüne Uygula veya Uygulamak düğme. Sen sunumlar için ve tablolar PowerPoint için ücretsiz eğitim slayt tasarımları indirebilirsiniz. Adım Arka plan slayt gösterisi duvar kağıdını belirtme.

Slaytlarınızda kullanabileceğiniz arka plan clipart fon müziği. 1600x1200 yüksek çözünürlüklü arka plan için dosyayı indiriniz. 1600x1600 çözünürlük için dosyayı ücretsiz indirebilirsiniz.

İkinci Dünya Savaşı askeri askeri PPT arka plan resmi. Moda Sanat Tasarım Slayt Arka Planı Resim İndirme File Size. Gri Çizgili Arkaplan Resmi.

Üyeliğe gerek olmadan dosyaları indirebilirsiniz. Bir resmi kopyalamadıysanız bu seçenek kullanılamaz Resmin açıklığını ayarlamak için Saydamlık çubuğunu sağa kaydırın. Aşk Sevgi Arka Planları.

Tek bir slayt seçtiyseniz arka plan seçmiş olduğunuz slayda eklenir. Sevgililer günü ve diğer özel günler için düzenleyebileceğiniz kalpli arka plan. Beyaz yaprak desenli arka plan 14122013 9473 Mum ışığında Kuran- Kerim ve dua eden eller 22062015 9435 Pembe tonlarında arka plan 14122013 8342.

Asıl Slayt Görünümünde soldaki küçük resim bölmesinde resim filigranını eklemek istediğiniz slayt düzenlerini seçin. Birden fazla slayt seçmek için slaytın birini ve sonra CTRL tuĢunu basılı tutarak diğer slaytları tıklatınız. Arka plan resmini kaldırma.

Bu su slayt arka planı zarif bir resmidir ilk PPT şablon ağ slayt. Görünüm Asıl Slayt ı tıklatın. Şuradan resim eklenin altında aşağıdakilerden birini yapın.

Arka Planlar Yeni Slayt ekibi olarak günlük değişik renk ve tonlarda arka planlar hazırlamaktayız. Slayt arka planını bir fotoğrafla biçimlendirme Arka plan olarak bir resim eklerken Web için PowerPoint alan tamamen slayda sığacak şekilde en iyi şekilde yeniden boyutlandırılır. Slayt arka plan resimleri olarak sararmış eski kağıt ve buruşuk parşömen kağıt kullanarak PPT arka plan resimleri öğrenci tarih eğitim yazılımı PowerPoint veya siyasi askeri ve.

Windows 10da bir karışık çalma arka plan slayt. PPT arka plan resmi slayt arka planı olarak sarı bir gradyan kullanır ve parlak eğri slayt arka plan resminin tamamının özellikle hassas görünmesini sağlamak için tasarlanmıştır. Arka plan resmini kaldırmak istediğiniz slaydı seçin.

Sayfa Çevirme ve Sepya Hediye zamansız serbest temeller arasında hem resmi ve gayrı amaçlar için yararlıdır. Birden fazla slayt seçmek için bir slaytı tıklatın ve sonra diğer slaytları tıklatın CTRL tuşunu basılı tutun. Ekranınızın sol tarafında slayt küçük resimlerini içeren bölmede sununuzdaki ilk slaydın küçük resmine tıklayın.

Kırmızı arka plan eğrisi flama ppt arka plan resmi. Arka plan resminin tüm slaytlarda bulunmasını istiyorsanız Tümüne Uygulayı seçin. Üst Bilgi ve Alt Bilgi iletişim kutusu açılır.

Slayt sekmesinde Tarih ve saat onay kutusunu seçin ve sonra da istediğiniz tarih türünü seçin. Arka Planı Biçimlendir bölmesinde Resim veya doku dolgusunu seçin. Arka plana resim ekleme Bir slayta herhangi bir rengi arka plan olarak belirlemek için.

Eğer bir arka plan resmi eklemek istediğiniz slaydı seçin. Tarih sunumları ve Tarih konuda eğitim PowerPoint sunumları bugün için slayt tasarımları dahil Geçmişi sunumları için ücretsiz PowerPoint şablonlarını indirin. Arka Planı Biçimlendir bölmesinde Resim veya doku dolgusu nu seçin.

Mavi hat sanatı sanat arka plan resmi arka plan resmi indir. Şimdi her iki resim arasındaki süreyi ayarlayabilirsiniz. Tüm slaytların aynı arka plan rengine sahip olması için Tasarım sekmesinde Arka Planı Biçimlendiri seçin Uygulaya tıklayın.

Tasarım sekmesinde Arka Plan grubunda Arka Plan Stillerini tıklatınız ve sonra Arka Planı Biçimlendir.


En Guzel Masaustu Arka Plan Resimleri Wallpapers Rooteto Creative Graphics Abstract Wallpaper Art Wallpaper


Sahne Arkaplan Spot Isikli Arkaplan Spotlight Background Yenislayt Com Arkaplan Tasarimlari Resim Duvari Ev Icin


Eskitme Sari Agirlikli Vintage Arka Fon Eski Tarz Arka Plan Sari Desenler


Spot Isiklari Arka Plan Resmi Powerpoint Yeni Slayt


Mavi Arka Planlar Yeni Slayt


Kirmizi Gokyuzu Uzay Arkaplan Resmi Yeni Slayt


Sevgi Isimli Duvar Kagidi Duvar Kagidi Duvar Bohem Sanat


Maritime History Hd Wallpapers Background Images


Kahverengi Klasik Kagit Ppt Arka Plan Resmi Powerpoint Sablonlari Free Download


Microsoft Bing Wallpaper Uygulamasini Kullanima Sundu Galaxy Wallpaper Arkaplan Tasarimlari Dijital Ilustrasyon


Paper Textures Arka Plan Resimleri Background Screensaver Kalpli Arka Planlar Space Arka Planlari Paper Background Old Paper Background Ancient Background


3000den Fazla Sok Renklerde Hd Arka Planlar Yeni Slayt


3000den Fazla Sok Renklerde Hd Arka Planlar Yeni Slayt


Mas Mavi Deniz Arka Plan Resim Doga Mavi


Related Posts