Sakallı Ipten Ayıcık Yapımı - Farklı geometrik şekillerde de örülen sakallı ipten paspas yapımı da mevcuttur. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.


Sakalli Ip Ile Orgu Kedi Yapimi Youtube Orgu Kedi Oyuncak

İçini elyaf ile dolduruyoruz.

Sakallı ipten ayıcık yapımı. Sakallı İpten Çocuklar İçin Oyuncak Ayı Yapımı Oyuncak ayılar her zaman sempatik ve özellikle çocuklar için birçok anlama sahip nesneler olmaktadır. Sakallı ipten kedi yapımı yeni bir bilgi değilbelki pek çoğunuz biliyorsunuz ve yapmışsınızdırancak ben yeni öğrendim ve ilk defa yaptımkeza küçük çocuklarımız için de yeni bir oyuncakçünkü önceki yıllarda da bu kediler vardı ancak şimdiki küçükler yoktu. Örgü supla modelleri olarak kullanabilirsiniz.

Amigurumi Sevimli Ayıcık Yüz İfadesi Nasıl Yapılır. Sakallı ipten perde yapımı anlatım olarak aşağıdaki detaylar dâhilinde yapılmaktadır. Her zevke uygun renkli çiçekli nazar boncuklu modeller.

Kadife iple yapılmış çok güzel bir örgü ayıcık yapılışı anlatımlı olarak sizlerle. Öyleyse bu minik bir ağaca ne dersiniz. Amigurumi modellerimize birçok oyuncak tarifi ekledik.

Tüm parçaları dikmek sizlere yüz ifadesini işlerken nasıl ve. Aynı desenden iki farklı oyuncak yapımı paylaşmıştık. Arka için ve ön için şemayı görelim önce.

Seçilen sakallı ipin rengine göre bir çalışma sağlanabilmektedir. Hanımlar bu yazımızda sizlerle sakallı ipten örülen nazar boncuklu paspas modellerimizin yapımını paylaşacağız. Tabii ki tığ kullanarak de örebilirsiniz fakat o zaman sakallı ipten bir tane daha gerekecek.

Flamingolar kuzular baykuşlar bebekler arabalar uçaklar ekledik. Kadife ipinizi hazırlayın ve örmeye başlayalım. Sakallı İple Halı Yapım Aşaması.

Sakallı İpten Ağaç Yaptım Duran Adam eylemleri sürüp gidiyor bildiğiniz gibi. Sakallı ipten sepet süsleme yapımı. Birbirinden güzel tarifler için bizi takipte kalın.

Sakallı ip farklı bir ip modelidir ve özellikle hayvan figürleri için özel olarak tercih edilen bir yapıya sahiptir. Sakallı ipten paspas yapımı ile ilgili model arayan arkadaşlarımız için çok güzel modeller hazırladık. Gerekli olursa ölçüyü teyitleşmek için tekrar alınabilir.

Sakallı iple şişe 45-50 ilmek alıp ip yettiği kadar örüyoruz. Sakallı ipten kedi yapımı da oldukça güzel bir çalışma olmaktadır. Penye ipten renkli yuvarlak sepet yapımı 1.

Sakallı ipten paspas yapımını videolu anlatım ile aşağıdan baştan sona kadar izleyebilirsiniz. Ayrıntılı sayılara kaynak kısmındaki linkten ulaşabilirsiniz. Tığla yuvarlak paspas yapımı için yeşil renkli sakallı ip veya diğer bilinen adlarıyla kirpi ip tüylü ip kullandım.

Yazı paylaşmaya önce bir keçe penguen düşündüm ecerce burada çok güzelini yapmış zaten vazgeçtim. Her zaman farklılık yaratmayı seven insanlardansanız ve sıradanlıktan sıkılıyorsanız sakallı ipten sepet yapımını inceleyebilirsinizBanyoda ya da mutfakta kullanabileceğiniz bu kova veya sepeti tamamen farklı bir tasarıma kavuşturabilirsiniz. Özellikle nazar boncuklu paspaslarımızı klozet.

Sakallı ipten perde modelleri için ilk olarak hangi pencerede kullanım yapılacağına karar verilir. Sakallı ipi yün ve iplik toptancılarının bulunduğu meşhur Eminönü Kürkçü Handan kiloyla almıştım. Bu modellerin yapılışları yok maalesef.

Ön taraf düz ilmekli arka taraf ters ilmekli. Bu modellerimiz çok güzel durmakla birlikte yapımı da oldukça kolay ve çabuk üreyen modeller. Bugün sevimli bir tığ işi ayıcık ekliyoruz.

Pembe tonlarında iplik kullanılmış modelde. Anna şişe kenar ilmeklerle birlikte 48 ilmek aldı Genişlik 32 cm olmuş uzunluk 38 cm. Çok farklı renklerde ve iki tarafını da kullanabileceğiniz bu paspası yuvarlak olarak örebilirsiniz.

Kullanacağımız iple uygun tığ seçerek oyuncağı tamamlayacağız. Sizde çocuğunuzu mutlu etmek istiyor ve her zaman sizin hatıranızı taşımasını istiyorsanız o zaman güzel bir oyuncak ayı yapabilirsiniz. Normal piyasaya göre daha hesaplı alışveriş yapılabilecek bir yer Kürkçü Han.

Galeri içinde sakallı ipten klozet takımları sakallı ipten yolluk modelleri bulabilirsiniz. Siyah beyaz ve seçtiğiniz göz renginde nakış ipliği. Paspas örgü modellerinde kullandığımız örneği bir yastık kılıfı minder puf olarak da kullanabilirsiniz.

Yumuşacık bir amigurumi ayıcık yapımıyla karşınızdayız. Pazarda gördüğümde saksı için iyi ot olur bundan demiştim. Ya da yastık kılıfları içinde sıkça örüldüğünü kışın eldiven içinde yapıldığını belirtebiliriz.

Göz olarak 18 mm emniyetli göz kullanacağız. Bugünlerde bu kıllıtüylü iplerle boğuşuyorum desem yeridir1hafta oluyor ipleri 4 kare yaptım bile Yolluk şeklindeeni bu kadar olup uzunlamasına pembe ve morlu kareleri örüp eklemeyi düşünüyorumİki renk kullanıp40ar ilmekle başladım kare yapmaya40 ilmeğe 40 sıra 7. X ler sık iğne V ler artırma daire zincir uzun çizgi trabzan.

İki parçadan oluşuyor paspas. Sonrasında pencerenin ölçüsü tam olarak alınmalıdır. Amigurumi kadife ipten ayıcık yapımı.

Yüz ifadesini işlemeden önce tüm parçaları birleştirin.


Sakalli Ipten Orgu Ayicik Ayicik Orgu Amigurumi Modelleri


Ziyaret Edilecek Yerler Panosundaki Pin


Sakalli Ipten Kedi Yapimi Resimli Anlatim Kedi Torunlar


Sakalli Iple Kedi Yapimi Hunerliparmaklar Pelus Oyuncak Kedi Orgu


Sakalli Ipten Kedi Hayvan Yapimi Boncuklu Desenler Tig Isleri Kedi


4 Numara Sis Ve 5 Numara Tigla Yapilan Sik Igne Teknigi Amigurumi Ile Yapilan Orgu Oyuncak Kuzu Yapilisi Videolu Tarifi Amigurumi Oyuncak Amigurumi Modelleri


Paspas Modeli Sakalli Ipten Nasil Yapilir Basit Paspas Tig Isleri Youtube


Sakalli Ipten Oyuncak Ayi Yapimi Teddy Bear Sewing Pattern Teddy Bear Pattern Bear Pattern


Orgu Ile Kedi Yapimi Youtube Kedi Orgu Bebek Onlukleri


Sakalli Ipten Kislik Farkli Ev Botu Yapimi Iyi Bayan Bot Orgu Bebek


Sakalli Ipten Papatya Paspas Yapimi Youtube Paspas Tig Isleri Elde Nakis


El Yapimi Oyuncak Panosundaki Pin


Sakalli Ip Ile 36 37 No Kopekli Patik Yapimi Youtube Crochet Hats Christmas Ornaments Novelty Christmas


Cocuklariniz Icin Yapabileceginiz Orgu Ile Oyuncak Ayicik Yapimi Amigurumi Olarak Ta Gecen Bu Teknigin Tum Detaylarini Sizler Ayicik Oyuncak Oyuncak Ayiciklar


Related Posts