Satılık Dönek Güvercin Fiyatları - Kelebek güvercini çeşitleri ve fiyatları için sayfamızı gezin. Satılık buhara güvercin fiyatları ve Kuşlar ilanları arayın.


Satilik Donek Guvercin Fiyatlari

2155 likes 9 talking about this.

Satılık dönek güvercin fiyatları. Satılık güvercinler vardır ayrıca bende öz taklacı mardin güvercinleri vardır miro resasi şarabi limoni ve masa kuşlarıda mevcuttur teşekkürler. Güvercin Fiyatları Güvercingiller Columbidae kuşların sınıfına ait bir kuş türleridir. 19 Eylül 2014 by ugurtan7693 tagged Dönek Dönek Güvercin Dönek Güvercin Fiyatları Dönek Güvercinler Salındıklarında çok çabuk yükseklik kazanan bu kuşlara yerden kuş gösterildiğinde pırıltı kanatlarını toplayarak dalarlar ve bu dalış süresince bir yada bir kaç kez kanat kuyruk ekseninde pervane şeklinde dönerlerBu ırkta ıslah hedefi yüksek hızda uzun.

Uzun yıllar takip ettiğim ve seceresi belli güvenilir dönek güvercinlerimin bazılarını satıyorum bu yılın ve geçen yılın yavruları genç sağlıklı kuşlardır. Havada veya yerde satılık kuşlar. Güvercin Alım Satım Paylaşım Serbesttir.

En güzel ve en iyi Dönek güvercin resimleri ve ilanları burada. Bu kategoriye satılık papağan muhabbet kuşu güvercin ilanı vermek için kuş ilanı ver sayfasını kullanabilirsiniz. Satılık Dönek Güvercin İzmir Merhaba arkadaşlar.

En güzel ve en iyi Kelebek güvercin resimleri ve ilanları burada. Dönek güvercini çeşitleri ve fiyatları için sayfamızı gezin. Fiyatları da ırkına boyuna yaşına göre ayarlanır.

Salındıklarında çok çabuk yükseklik kazanan bu kuşlara yerden kuş gösterildiğinde pırıltı kanatlarını toplayarak dalarlar ve bu dalış süresince bir yada bir kaç kez kanat kuyruk ekseninde pervane şeklinde dönerlerBu ırkta ıslah hedefi yüksek hızda uzun mesafe dönüştür. Bu kategoriye satılık papağan muhabbet kuşu güvercin ilanı vermek için kuş ilanı ver sayfasını kullanabilirsiniz. Yani anlatmak istediğim fiyatlar alıcıya göre ve satıcıya göre değişir.

Oynak paçalı dönek Performans Güvercinleri Posta Güvercini Şami Şıhşelli Sırp Yüksek Uçucusu Taklacı Güvercin Taklambaç Konya Bangosu. Satılık dönek güvercin. Dönek hakkında ugurtan7693 tarafından yazılan gönderiler.

2933 likes 5 talking about this. Daha fazla satılık devekuşu yavrusu fiyatları ilanı için. İstanbul Sultangazi Piyasası İstanbullu Güvercin Gübresi fiyatları İstanbul sultangazide kilosu 5 liradan 100 kg gübre vardır elimde organik gübredir 08052021 Misafir1030233.

Güvercin Dönek Güvercin Güvercin Resimleri. Güvercin alım satım Tüm zamanlar GMT3. Satılık Güvercin mi arıyorsunuz.

Içlerinde bir çoğu dönüş yapıyor bazıları bu yılın yavruları yeni uçmaya başladılar. Öncelikle size güvercinler hakkında bilgi vermek istiyorum. Satılık buhara güvercin fiyatları fiyatları sahibinden satılık buhara güvercin fiyatları satılık buhara güvercin fiyatları takas ilanları sayfası.

Demkeş güvercin fiyatları sahibinden demkeş güvercin fiyatları satılık demkeş güvercin fiyatları veya takas demkeş güvercin fiyatları. 40a yakın satılık dönek güvercin var elimde 50 tl ile. Sezona hızlı başlamak isteyen arkadaşlara duyrulur geçen sezon yavruları ve kış yavruları hazır dönen veya kendim eğiteceğim derseniz sattığım kuşların bir.

Satılık Güvercinler 956. Siyah beyaz akbaş dönek kaplamalı akkol dönek çakal dönek tarçini kınalı pal dönek. Zaman şu an s.

İstanbulda Ücretsiz Kurulum ve Adrese Teslim Güvercin Kuş Kümesi Güvercin Kümesi İstanbul Güvercin Kümesi Satılık Güvercin Kümesi Kuş Kümesi Satılık. Yaklaşık 5-6 adet güvercin olup görüşülür. Bursa Osmangazi Piyasası Dönek Güvercin fiyatları 100 liradan baslar havada izletilirse 500-1000 arası kuşun performansina gore fiyat biçilir MuradiyeSelanik için 05032021 Misafir1125028.

Birçok güvercin çeşitleri vardır. Sayalar acayip oynamaktadırdönek tutaktır yalan yokama inerken bile acayip izmirBergamada sahibinden satılık güvercin 40 adet dönekgalaça15 adet mısıri satılıktırfiyat uygundur. Tüm Kategoriler Posta Güvercinleri 1 Satılık Güvercinler 439 baska 17 donek 6 kelebek 5 Posta Güvercinleri 21 Taklacı Güvercinler 156 Süs Güvercinleri 2 Diğer Süs Güvercin ırkları 1 Yüksek Uçucu Güvercinler 2 Diğer Yüksek Uçucular 1 Tippler Yüksek Uçucusu 1 Ara.

Güvercin dışı Paylaşım Yapanlar sayfadan uzaklaştırılıcaktır. Dönen güvercin 40 tl paçalı güvercin 35 tl gibi. Güvercin Resimleri Güvercin Videoları ve Makaleler.


Donek Ve Pacali Oynak Guvercin Sevenler Menderes Izmir Home Facebook


Guvercin Dunyasindan Taklaci Oyunlu Satilik Kuslar Guvercin Com Da 15400


Boyle Donekler Gorulmedi Efsane Guvercinler Satilik Bursa Youtube


Takim Donek Guvercin Com Da 16660


Guvercin Fiyatlari 2021


Cakal Donek Kirmizi Donek Satilik Guvercin


Donek Guvercinler Satisa Hazir Youtube


Izmir Satilik Guvercin Home Facebook


Satilik Donek Guvercin Fiyatlari


Satilik Donek Guvercin Fiyatlari


Satilik Donek Guvercin Fiyatlari


Donek Guvercin Fiyatlari Pigeons Fall


Izmir Satilik Guvercin Home Facebook


Satilik Donek Guvercin Fiyatlari


Related Posts