Satılık Iskoç Kedisi - Dişi erkek yavrular blue gri beyaz mavi gözlü altın renkli British Shorthair kediler ve Scottish Fold kedileri için Türkiye. Many kittens are writing to our page.


Satilik Scottish Eskisehir Satilik Kedi Yavrulari

Cins Kedi ve Kedilerle ile ilgili her konuda Türkiye deki cins kedi fiyatları istatistiklerini sahiplendirenler cins kedi.

Satılık iskoç kedisi. Bu rahatsızlık kıkırdak ve kemik deformasyonlarına yol açmaktadır 1. Sahibinden satılık İngiliz Kedisi ve Kıvrık Kulaklı İskoç Kedisi sahiplenme için fiyatları merak ediyorsanız ve kediler hakkında özellikleri bakımı ile ilgili bilgileri öğrenmek için hoşgeldiniz. Iskoç kedisi bu ırk kedilerin en belirgin özellikleri oldukça küçük ve içe doğru kıvrıkscottish fold shorthair kulaklarıdır.

Dişi erkek yavrular blue gri beyaz mavi gözlü altın renkli British Shorthair kediler ve Scottish Fold kedileri için Türkiye. 10 TL 08102021 135512 - Antalya Merkez Hayvanlar Alemi Evcil Hayvanlar Kedi Scottish Fold. Merhabalar Scottish Fold British Shorthair KEDİ PERİSİ KediZade ailesinin dünyasına hoş geldiniz.

Satılık scottish fold yavru kediler. Dişi erkek yavrular blue gri beyaz mavi gözlü altın renkli British Shorthair kediler ve Scottish Fold kedileri için Türkiye. Sonuç olarak Scottish Fold kedileri hayatları boyu acı.

Sevimli ve güzel İskoç fold yavru kedi 2500 TL 21102019 043800 - Adana Ceyhan Hayvanlar Alemi Evcil Hayvanlar Kedi Scottish Fold zaten aşılanmış ve 14 hafta yaşlı sevimli ve güz. Sayfamıza bir çok yavru kedi sahiplenmek isteyen kişiler yazmakta. Erkek ve Dişi Top Kafa Irkının En İyi Temsilcilerinden Scottish Fold.

Tüm İlanları Aşağıda Bulabilirsiniz. Parlak renkleri ve zekiliği ile dikkat çeken bu cinste neşeli sakin ve enerji dolu bir kedi olması da belirgin özelliklerindendir. Yazar Anadolu Kedisi Eylül 30 2017.

Yavru kedi ilanları sahiplendirme ve sahiplenmek için sitemizi inceleyin. Muhteşem Tüy Ve Surat Yapisina Sahip Scottish. Satılık kedi yavruları güvenle temin edebileceğiniz nadir kedi çifliklerinden birisi olarak ön plana çıkmaktadır.

Sahibinden satılık İngiliz Kedisi ve Kıvrık Kulaklı İskoç Kedisi sahiplenme için fiyatları merak ediyorsanız ve kediler hakkında özellikleri bakımı ile ilgili bilgileri öğrenmek için hoşgeldiniz. British Shorthair iskoç kedisi olarak bilinir. Satılık scottish fold yavrularısatılık scottish foldsatılık kedi yavrularıkedilerkediyavru kedisikedi yavrusuyavr.

İskoç kedisi 800- 5500TL. Mısır Mau kedisi 1800-5500 TL. Ücretsiz Kedi mi sahiplenmek istiyorsunuz.

Petcil Kedi Çiftliği Veteriner Hekimlerin yönettiği bir kedi çiftliği olarak 100 güven 100 sağlık anlayışıyla hizmet sunmaktadır. Scottish Fold Kedisi 1961 yılında İskoçya da William Ross adlı bir çiftçi tarafından keşfedilmiştirDüz kulaklı bir kedi tarafından dünyaya getirilen Scottish Fold Kedisinin babası bilinmeyen bir ırktır Bazı Kaynaklara Göre Babası British Shorthair Olarak Kabul EdilirBu nedenle genetik kökeni hala bulunamamıştır. Isteyenler mesaj atıp fotolarini atabilirim.

Gelişmiş Sıralama Fiyata göre Önce en düşük Fiyata göre Önce en. Bakabilecek ve gerçekten kedi se. Safkan Ve Harika Kalite Yavrularımıza Yeni Yuva Arıyoruz.

Cins Kedi ve Kedilerle ile ilgili her konuda Türkiye deki cins kedi fiyatları istatistiklerini sahiplendirenler cins kedi satın almak isteyenlere tavsiyeler öneriler sahiplendirme yapanlar yada kedi satış. December 7 2020 at 741 AM. Sahibinden satılık İngiliz Kedisi ve Kıvrık Kulaklı İskoç Kedisi sahiplenme için fiyatları merak ediyorsanız ve kediler hakkında özellikleri bakımı ile ilgili bilgileri öğrenmek için hoşgeldiniz.

Yavrularımızı Türkiyenin tüm şehirlerine güvenle ulaştırırken ırk ve sağlık garantisini veriyoruz. Türkiye de ev hayatına uyumlu sakın mizacı ile biliniz. Dişi erkek yavrular blue gri beyaz mavi gözlü altın renkli British Shorthair kediler ve Scottish Fold kedileri için Türkiye.

Show Class Scottish Fold. Merhabalar Scottish Fold British Shorthair KEDİ PERİSİ KediZade ailesinin dünyasına hoş geldiniz. YAVRULARIMIZIN TÜRKİYE GENELİNDE ULAŞIM GARANTİLİ YAVRULARIN GÜNCEL FİYATLARI HAKKINDA BİLGİ İÇİN BİZLERE ULAŞIN.

Scottish Fold İskoç kedileri osteokondrodisplazi adı verilen bir genetik rahatsızlıktan muzdariptirler. 5 Erkek 1 Dişi Scottish Ve British Yavrularim. Orhan Tümerkan TUNÇAYFacebook Sayfamız Takip.

Hazırlayan Ve Sunan. Kedi Scottish Fold kategorisinde 2450 ilan bulundu. İletişim için 0507 466 4209 nodan bizlere ulaşabilirsiniz.

Dişi erkek yavrular blue gri beyaz mavi gözlü altın renkli British Shorthair kediler ve Scottish Fold kedileri için Türkiye. Yavru kedisi olup sahiplendirmek isteyenler var ise lütfen yavruların fotoğraflarını bizim ile paylaşıp iletişim numaralarınızıda yazınız. Sahibinden satılık İngiliz Kedisi ve Kıvrık Kulaklı İskoç Kedisi sahiplenme için fiyatları merak ediyorsanız ve kediler hakkında özellikleri bakımı ile ilgili bilgileri öğrenmek için hoşgeldiniz.

Annesi babası karakterislik siyam kedisi. Kar Beyazi Scottish Fold. Cins kedi veya ücretsiz kedi mi sahiplenmek istiyorsunuz.

Sahibinden satılık İngiliz Kedisi ve Kıvrık Kulaklı İskoç Kedisi sahiplenme için fiyatları merak ediyorsanız ve kediler hakkında özellikleri bakımı ile ilgili bilgileri öğrenmek için hoşgeldiniz. Httpgoogl3UK2MUFacebook Grubumuz Takip. Blue golden lilac longhair gibi birçok türleri de bulunmaktadır.

Satılık yavru Scottish Fold PetShop fiyatları safkan dişi erkek topaç kafa mavi gözlü blue point yetişkin çizgili ShowClass chocolate renk sıfır kulak gri beyaz lilac renk 2 aylık ortalama fiyat aralığı nedir ilanları. Dünya genelinde rağbet gören ve genelde safkanlığını koruyan nadir cinslerden oluşan Scottish Fold kedi yavrusu ve bu yavruların en ucuz fiyatlarını yavru almadan önce sizler için bilgi olması ve fahiş fiyatlarla suistimalleri önlemek açısından derledik. 2 İskoç kuşu kedi yavrusu mevcut.

İletişim için 0507 466 4209 nodan bizlere ulaşabilirsiniz. Kediler ve yavrularını ücretsiz olarak elde etmeniz hemen hemen imkansızdır. Rusya mavi kedisi 1500-7300TL.

Bir iskoç kedisi olan Scottish Straight cins kediler aileniz için uygun bir kedi yavrusu olabilir.


Scottish Fold Ve British Shorthair Kedi Fiyatlari Ucretsiz Kedi Sahiplendirme 4k Youtube


Satilik Iskoc Kedileri Scottish Fold Yavrulari Geldi Istanbul Turkey


Kedi Yavrusu Satilik Kedi Hayvanlari Blog


Satilik Scottish Fold Konya Satilik Kedi Yavrulari


Satilik Iskoc Kedileri Scottish Fold Yavrulari Geldi Istanbul Turkey


Scottish Fold Fiyatlari Ikinci El Sifir Kiralik Ilanlar


En Hizli Scottish Fold Fiyatlari Istanbul


Satilik Yavru Kedi Ilanlari Fiyatlari Satilik Kedi Wunderpetclub Com


Scottish Fold Ilanlari Ve Ozellikleri Sahibimolurmusun Com


Satilik Scottish Fold Bursa Satilik Kedi Yavrulari


Satilik Iskoc Kedileri Scottish Fold Yavrulari Geldi Istanbul Turkey


Scottish Fold Kedisi Hakkinda Juen Pet Market Blog


Satilik Iskoc Kedileri Scottish Fold Yavrulari Geldi Istanbul Turkey


Satilik Scottish Fold Aydin Satilik Kedi Yavrulari


Related Posts